Program de Lucru

Luni

09:00 – 17:00

Marti

09:00 – 17:00

Miercuri

09:00 – 17:00

Joi

09:00 – 17:00

Vineri

09:00 – 17:00

Sâmbătă

Închis

Duminică

Închis

Spălătorie Covoare Deva

 Oferim servicii profesionale de curățare și spălare a covoarelor, mochetelor și derivatelor acestora. Servicii de cea mai înaltă calitate la prețuri accesibile oricărui buzunar. Dacă doriți acest lucru ați găsit exact ceea ce aveți nevoie. Calitatea serviciilor noastre este susținută de experiența unei echipe specializate în domeniu și de folosirea celor mai noi tehnologii. Curățarea periodică a covoarelor este esențială pentru menținerea și redarea unui aspect plăcut și îngrijit pentru mult timp. Modalitate de a elimina praful, murdăria și mirosurile neplăcute de pe suprafețele textile este de a apela la serviciile noastre. Spălătorie covoare Deva.

                    Ocupă-te de ce contează, de spălatul covoarelor ne ocupam noi! Spălătorie covoare Deva

        După cum bine știți și voi, pentru a face fața cu brio ritmului alert și agitației perpetue de zi cu zi, trebuie să ne setăm cu atenție prioritățile. Plecând de la această idee de bază, ne-am luat un angajament serios față de clienții noștri în ceea ce privește  furnizarea unor servicii prompte, eficiente și calitative de spălare profesională a covoarelor. Cu siguranță, spălarea covoarelor ar trebui făcută cu o frecvență mult mai mare decât expresia populară “la Paști și la Crăciun”. Este imperios necesară  spălarea tuturor covoarelor cu regularitate dacă vrem  ne protejăm sănătatea dar și să ne ferim familia și prietenii de agenții patogeni atât de prezenți în locuințele noastre.

 Curățătorie Covoare Deva

Folosim în prezent cele mai eficiente echipamente și soluții de curățare profesională pentru a vă oferi calitatea lucrului bine făcut. Punem la dispoziția clienților noștri tehnologia modernă și cunoștințele noastre. Spălătorie covoare Deva.

Tratamentele de calitate cât și detergenți și balsamuri din gama Premium ce protejează și nu afectează fibrele țesăturii. Covoarele tale sunt murdare sau pătate? Noi îți oferim acum cele mai bune servicii de spălătorie, curățătorie sau uscătorie covoare din Deva! Îți ridicăm covoarele de acasă, le spălăm și uscăm, apoi ți le aducem înapoi, totul în max. 72 de ore. De fiecare dată când îți apelezi la serviciile noastre, ai garanția unor rezultate de excepție.

Serviciile noastre de curățare covoare și mochete sunt cele mai potrivite pentru tine. În cazul în care dorești să ai produsele curățate impecabil prin metode ecologice și livrate în cel mai scurt timp. Societatea noastră are ca unică activitate spălarea, curățarea și uscarea covoarelor, mochetelor și derivatelor acestora. Acest serviciu presupune spălarea covoarelor cu detergenți profesionali autorizați de Agenția de Mediu care curăță țesătura covorului fără al deteriora. Totodată detergentul pe care noi îl folosim omoară acarienii care se strâng în țesătura covoarelor de-a lungul timpului. Astfel eliminăm cu succes apariția unor alergii nedorite. 

 

Spălătorie Covoare Deva

      „Curățenia este mama sănătății”. Fie că ne place sau nu, necesitatea de a face ordine în casă este inevitabilă. Odată cu încălzirea vremii de-afară și, mai ales, în preajma sărbătorilor, se dă startul curățeniei. Însă atunci când vine vorba de spălarea covoarelor, apelați la  profesioniștii în domeniu, ce garantează calitate și prețuri rezonabile. Astfel putem economisi timp pentru a ne ocupa de alte sarcini pe care le avem de făcut. Dacă nu reușiți să scoateți mirosul neplăcut din covoare și să le redați un nou aspect, atunci vă puteți baza serviciile noastre. În parcursul anilor, au câștigat încrederea tuturor clienților