Adresa

Adresa noastră:

Sibiu, Piata 1 Decembrie

GPS:

45.7997469, 24.1606347

Telefon:
Site web:
Contact Owner

PRO Hunedoara

În anul 2012, ne-am gândit să dăm un sens practic noţiunii de patriotism local, încurajaţi de un program pilot deschis în anul 2011 în Simeria. Ideea s-a materializat într-un proiect pe care l-am botezat sugestiv „PRO HD” adică PRODUS ÎN HUNEDOARA. Sau de ce nu?! PRO HUNEDOARA! PRO HD s-a dovedit mai mult decât un experiment al companiei AVIS la care s-au alăturat mai multi producători din industria alimentară a judeţului Hunedoara. În prezent, produsele “made in Hunedoara” pot fi gasite în cele 10 magazine PRO HD deschise în Deva, Hunedoara, Simeria, Brad, Şoimuş, dar si dicolo de graniţele judeţului în Alba Iulia şi Sibiu.
Pe lângă mărcile deja consacrate şi cunoscute de clienţii noştrii cum ar fi: AVIS, BOROMIR, TITAN 99 AQUA SARA, ROTINA, ROMAUST, FARES, VITAL, am reuşit să atragem mai mulţi producători locali, astfel încât din anul 2013 le oferim clienţilor noştri dulceţurile produse de doamna Tatiana Rovinar sub brandul “Casa Maria” dar şi zacuscă, siropuri şi sosuri preparate după reţete tradiţionale. De asemenea avem în aproape toate magazinele mezeluri şi produse de carmangerie de la firmele Alpin din Brad şi Expans din Petrila, bine asortate cu muştarul Fragus fabricat lângă Haţeg. Din toamna acestui în magazinele „PRO HD” pot fi găsite lactate marca “Sorilact”, produse la Rişculiţa dar şi ulei de flarea soarelui preset la rece sau diverse sortimente seminţe ambulate de Cooperativa din geoagiu. În curând vom oferii clienţilor noştri un nou sortiment de apă minerală plată şi carbogazoasă captată şi îmbuteliată de la un izvor din apropierea staţiunii Geoagiu.

Dacă mai există şi alţi producători din piaţa alimentară îi aşteptăm să se alăture acestui proiect benefic pentru consumatorii care contribuie la creşterea economică a judeţului nostru. Avem încrederein economia acestei zone care poate creste sustinut prin PRODUCTIE şi în special în patriotismul local al cumpărătorilor.