Program de Lucru

Luni

08:30 - 17:00

Marti

08:30 - 17:00

Miercuri

08:30 - 17:00

Joi

08:30 - 17:00

Vineri

08:30 - 17:00

Sâmbătă

Inchis

Duminică

Inchis

Comenzi online Non Stop

Contact Owner

EPU.RO este un magazin online specializat în comercializarea de echipamente de acționare, de control, de pregătire a aerului, și accesorii, care sunt utilizate pe scară largă în diverse segmente ale industriei cum ar fi industria auto, producția de mașini, metalurgie, electronică, protecția mediului, iluminat și materiale textile, ceramică, echipamente medicale, ambalare, imprimare și vopsire etc.

Orice poveste incepe cu: „A fost odata ca niciodata…”… Pana sa ajungem la acest magazin online au trecut cativa ani; la inceput a fost pasiunea unei singure persoane pentru produsele actionate cu aer (care se folosesc de aer pentru a functiona), astfel ca pasiunea, cu multa putina munca, a devenit realitate.

O mica firma, la inceput de drum, cu pasiune si dedicatie a inceput sa creasca si sa devina una dintre cele mai serioase firme distribuitoare de echipamente pneumatice din Romania (serios, nu ne laudam). Demult, tare demult, prin 2007, se infiinteaza Airo & Co.

Prima data pe piata a fost destul de greu, a trebuit sa ne facem loc printre distribuitorii traditionali, clientii erau reticenti la produsele noi, nu credeau ca vor face fata cerintelor lor, dar, odata ce s-au ‘riscat’ sa incerce produsele noastre, si-au schimbat parerea, iar noi am devenit furnizorul lor preferat.

Echipa Airo & Co s-a marit constant, de la o persoana, la doua, la trei…patru, pffff…si momentan ne-am oprit la cinci, cinci baieti, dintre care doi cu greutate (!), la propriu.

De la cateva produse comercializate, am ajuns la cateva zeci de mii de produse pe gusturile tuturor, de la an la an spatiul de depozitare crescand cat altele in zece.

Dupa zece ani, ne-am hotarat sa venim in ajutorul clientilor noi sau vechi cu un magazin online de echipamente pneumatice cu cele mai uzuale produse folosite in industrie, pana la cele mai ciudate produse, fitinguri din policarbonat sau metalice, distribuitoare actionate pneumatic sau electric, unitati de preparare aer, cuple si racorduri metalice, cilindri de diferite marimi si diametre, furtunuri de diferite diametre, lungimi sau culori, pentru aer sau pentru alte aplicatii, robineti industriali, filtre Y, manometre, uleiuri si multe altele.

Pentru informatii suplimentare sau alte detalii va rugam sa ne contactati cu incredere. Promitem sa nu dezamagim!