Program de Lucru

Luni

08:00 - 19:00

Marti

08:00 - 19:00

Miercuri

08:00 - 19:00

Joi

08:00 - 19:00

Vineri

08:00 - 19:00

Sâmbătă

08:00 - 14:00

Duminică

Inchis

Contact Owner

Cementarte SRL este o firma româno-italiana producatoare de elemente de corative de gradina, spatii exterioare si interioare.

Activa în România din decembrie 1999, firma noastra are o vasta experienta în domeniu, exportând în S.U.A., Germania, Italia, Franta, Arabia Saudita.

Produsele noastre sunt realizate din marmo-ciment, dupa un design italian si cuprind o gama variata de statuete, jardiniere, ghivece pentru flori si fântâni arteziene.
Toate produsele sunt armate la interior cu sârma zincata pentru o mai mare rezistenta si sunt finisate în întregime manual.

Gama de culori pusa la dispozitia clientilor este: alb, alb patinat (anticat), galben patinat (galben provence), rosu patinat rosu (tera di siena),gri (pietra serena).

Articolele Vaze Vibrate (VB) se realizeaza in culorile alb si bej. La cererea clientului, se pot executa si alte nuante.Vaze Vibrate (VB)

Fântânile arteziene pot fi echipate la cererea clientului cu accesoriile necesare functionarii (pompe si lumina submersibile).   
Tot la cererea clientului se pot executa si orice alte elemente decorative, dupa desen sau schita.

Daca doriti sa aduceti un plus de frumusete gradinilor sau spatiilor interioare si exterioare, rasfoind catalogul produselor noastre veti realiza ca noi suntem raspunsul cautarilor dumneavoastra.