Cum poți plăti cu telefonul, cu Google Pay și Revolut în România chiar dacă nu este disponibil in Google Play Store.

Cum poți plăti cu telefonul, cu Google Pay și Revolut în România chiar dacă nu este disponibil in Google Play Store.

Google Pay reprezintă modalitatea rapidă și simplă de a plăti cu cardul tău în magazine și online???(pe asta încă nu am testat-o)

Fă cumpărături în siguranță, în magazine

Atunci când îți folosești telefonul pentru a plăti în magazine, Google Pay nu trimite numărul cardului tău de credit sau de debit în momentul efectuării plății. În schimb, se folosește un număr de cont virtual pentru a reprezenta informațiile despre contul tău – astfel încât datele cardului tău sunt în deplină siguranță.

Bun, nu vreau să mai scriu despre ceea ce este, dacă ești interesat de acest articol clar vrei să știi cum să-l instalezi nu pălăvrăgeala despre el.

Eu l-am descărcat de pe apkpure sau mai e disponibil și pe apkmirror(nu vă pot lăsă link către ele dar dacă cautați “Google Pay download apk” le veți găsi).

ATENȚIE!!! Instalați pe propria răspundere, din moment ce nu e disponibil în țara noastră.

Pe ce dispozitive funcționeză? Cele cu NFC. Eu acum câteva luni am încercat pe un Note 8 dar nu a mers, mi-a refuzat asocierea cardului Revolut.

Acum am încercat din nou cu Note 10. Poate nu am facut ceva bine data trecută, poate am luat o versiune mai veche.

Merge perfect, îl folosesc aproape zilnic, asociat cu un card Revolut. Deschizi telefonul, îl apropii de POS si se efectuează instant plata.

So… Enjoy Google Pay in România!